Guiacat
L'informal de Can Vila
08469 Carretera del Montseny, 7
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El bar restaurant L’informal de Can Vila s’ubica en Sant Esteva de Palautordera, en la província de Barcelona. Es troba just al costat de la hípica Can Vila, per la qual cosa les seves vistes son magnífiques. La seva cuina casolana i de mercat és una barreja creativa entre la gastronomia ...

Actualment tancat.

El bar restaurant L’informal de Can Vila s’ubica en Sant Esteva de Palautordera, en la província de Barcelona. Es troba just al costat de la hípica Can Vila, per la qual cosa les seves vistes son magnífiques.

La seva cuina casolana i de mercat és una barreja creativa entre la gastronomia catalana i la mediterrània. En ella destaquen les seves tapes.

El seu menú diari és de 11,90 € i té un menú de cap de setmana (de migdia) de 15.90 € que inclou tot y un menú de tapes (per les nits) de 18,90 € amb beguda inclosa. A més a més, té un menú per a nens i un menú per a grups i menjar per a celíacs. Disposa de servei de càtering.

Posseeix una carta variada en la qual destaquen plats com la costella de porc al teriyaki, la crema de meló amb pernil, les sardines amb taronja, les patates braves o els postres casolans. També pots prendre’t un dels seus còctels i relaxar-te en la seva terrassa o assistir als espectacles i la música en directe que porten mentre assaboreixes les seves exquisitats.

El restaurant obre tots els dies, festius inclosos, excepte els dilluns i els dimarts. L’horari és de 12:00 h a 19:00 h entre setmana i de 09:00 h a 19:00 h els caps de setmana. Els sopars requereixen de reserva prèvia i ha de ser d’un mínim de 8 persones. Obert a l’agost.

En aquest establiment s'accepten animals.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers