Guiacat
Bar Braseria Ca La Tieta
08660 Sant Domènec, 12
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. A Balsareny, sota la mirada del seu castell del segle XIV, situat al mig del poble, en el carrer Sant Domènec, hi trobareu Ca La Tieta, una antiga carbonera i bar on la gent sempre hi anava a prendre unes copes en aquells temps. En l’actualitat, Ca La Tieta és un petit bar braseria amb molt de caliu que cons...

Actualment tancat.

A Balsareny, sota la mirada del seu castell del segle XIV, situat al mig del poble, en el carrer Sant Domènec, hi trobareu Ca La Tieta, una antiga carbonera i bar on la gent sempre hi anava a prendre unes copes en aquells temps.

En l’actualitat, Ca La Tieta és un petit bar braseria amb molt de caliu que conserva la volta catalana amb la pedra vista. El seu pilar bàsic és la cuina catalana i de proximitat i sempre amb tot el respecte que el gran producte que ofereixen es mereix.

Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, a Ca La Tieta hi trobareu carns, peixos, verdures i calçots a la brasa, un dels plats més demanats a aquest restaurant. A més, també disposen d'un forn de llenya on cuinem cabrit, xai, ànec i garrí, això sí, sempre per encàrrec.

Ca La Tieta té una capacitat per a 38 comensals que s’hi trobaran tan bé com si anessin a veure la seva tieta, ja que el personal del restaurant els tractarà amb molt respecte i cordialitat.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers