Guiacat
Bar Braseria Ca La Tieta
08660 Sant Domènec, 12
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. A Balsareny, sota la mirada del seu castell del segle XIV, situat al mig del poble, en el carrer Sant Domènec, hi trobareu Ca La Tieta, una antiga carbonera i bar on la gent sempre hi anava a prendre unes copes en aquells temps. En l’actualitat, Ca La Tieta és un petit bar braseria amb molt de caliu que cons...

Actualment tancat.

A Balsareny, sota la mirada del seu castell del segle XIV, situat al mig del poble, en el carrer Sant Domènec, hi trobareu Ca La Tieta, una antiga carbonera i bar on la gent sempre hi anava a prendre unes copes en aquells temps.

En l’actualitat, Ca La Tieta és un petit bar braseria amb molt de caliu que conserva la volta catalana amb la pedra vista. El seu pilar bàsic és la cuina catalana i de proximitat i sempre amb tot el respecte que el gran producte que ofereixen es mereix.

Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, a Ca La Tieta hi trobareu carns, peixos, verdures i calçots a la brasa, un dels plats més demanats a aquest restaurant. A més, també disposen d'un forn de llenya on cuinem cabrit, xai, ànec i garrí, això sí, sempre per encàrrec.

Ca La Tieta té una capacitat per a 38 comensals que s’hi trobaran tan bé com si anessin a veure la seva tieta, ja que el personal del restaurant els tractarà amb molt respecte i cordialitat.

Llegir més
OPINIONS

 

pere Torrellas Salietti

star image star image star image star image star image       fa 4 anys

Molt bona materia prima, dificilment millorable relacio calitat preu, i sobretot una gran atencio al public. Altament recomenat a qui vulgui un bon dinar o passar una bona estona.

Carlos Izquierdo

star image star image star image star image star image       fa 4 anys

Ens ha agradat molt compartir un dinar amb els nostres fills en aquest restaurant. Resaltaria l.arròs de ceps, l.amanida d'espinacs amb fruites i la brassa, sense oblidar.nos de les postres. Cal remarcar l.amabilitat del cuiner. Ben segur que repetirem.

Esther Vallbona

star image star image star image star image star image       fa 4 anys

Bona qualitat i bon menjar. S'adapten als nens. 4 primers i 4 segons de bona qualitat. Recomanable per dinar.

David Besa Serra

star image star image star image       fa 4 anys

Un restaurant encantador rustic amb parets de pedra seca, ben decorat i molt acollidor. El tracte del personal amb els clients excel·lent. Si fos una masia-restaurant amb vistes seria perfecte. El menjar es molt bo. Recomano anar-hi a les persones que els agraden les bones viandes.

Melani Tarrago Torres

star image star image star image star image       fa 6 anys

Local molt acollidor, personal molt agradable i bon menjar a bon preu.

Altres restaurants propers