Guia de restaurants de Catalunya

Selecciona la teva comarca

Filtrar per llengua

Filter By City

Can Pascual

Can Pascual

Folgueroles

Anònim 09/04/2009

Fa uns dies varem anar a sopar amb una colla, el menjar va ser bo i amb quantitat. Per a mi el bacallà de l'àvia es un bon plat per escollir, i les coques del mossèn eren bonissimes. En vam sortir tots molt contents, per tornar-hi.

9.3
Servei 9   Menjar 10   Qualitat/Preu 9   Ambient 9  
Anònim 09/04/2009

Aquest restaurant manté desde fa anys una molt alta qualitat dels plats sense desentonar amb els preus. Plats innovadors i tradicionals, en bones racions i en una carta prou variada. Cal dir també que el servei és professional i atent, un altre punt fort.

9.0
Servei 9   Menjar 10   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
El Racó De La Plaça

El Racó De La Plaça

Cerdanyola del Vallès

Anònim 09/04/2009

Acollidor i cèntric, El Racó de la Plaça és conegut per les seves pizzes, delicioses; però sense deixar de banda la resta de plats que ofereixen, els quals no deixen re a desitjar. El local en sí està molt ben distribuit en diversos salons i, junt amb el bon servei i l’amabilitat, l’entorn es idòni pels àpats. Per últim dir que ofereixen tot això sense gaire despesa per la butxaca.

9.0
Servei 9   Menjar 10   Qualitat/Preu 9   Ambient 8  
Restaurant Los Abetos

Restaurant Los Abetos

Cerdanyola del Vallès

Anònim 08/04/2009

Anar és repetir. Els plats són bons, el servei atent i ràpid, i els preus modestos. A més a més amb gran diversitat de menjar; la varietat és essencial.

8.5
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 9   Ambient 8  
McDonald's Cerdanyola

McDonald's Cerdanyola

Cerdanyola del Vallès

Anònim 08/04/2009

Com ja és conegut, cadena de menjar ràpid i econòmic, un lloc per als qui no tenim gens de temps i tampoc demanem molt nivell.

6.8
Servei 7   Menjar 6   Qualitat/Preu 8   Ambient 6  
Anònim 08/04/2009

Dins Polinyà, el restaurant Can Coll és una cita obligada. Pel que fa a menjar, molt bé, qualitat, bona cuina i en cantitat, i sempre a preus competitius. No cal pensar en anar sense reserva ja que sempre està ple, cosa que fa que el servei de vegades sigui lent, però sempre atent i amable. En general és un lloc encantador, tranquil i apartat on menjar de bona gana.

9.0
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 10   Ambient 9  
Anònim 08/04/2009

Tot i estar situat en un lloc difícil, aquest restaurant presenta una bona qualitat-preu, tot i no ser barato. Fins hi tot tenen plats de caça.

7.5
Servei 7   Menjar 8   Qualitat/Preu 7   Ambient 8  
Anònim 07/04/2009

Relació qualitat/preu aquest restaurant s'emporta una medalla. Tot i no tenir una carta gaire extensa, els plats estàn cuidats; i de cara als caps de setmana això es nota, doncs s'omple ràpidament i no accepten reserves. També dir que és apte per a fumadors, cosa que no a tothom alegrarà.

8.5
Servei 7   Menjar 9   Qualitat/Preu 10   Ambient 8  
Anònim 07/04/2009

Bon establiment amb bon menjar, el que més sobresalta és la elegància, el ambient és molt agradable i íntim, molt bon lloc per a àpats familiars o de negocis.

8.3
Servei 7   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 10  
Restaurant Les Tres Alzines

Restaurant Les Tres Alzines

La Roca del Vallès

Anònim 07/04/2009

La qualitat dels productes i la seva preparació són el que més destacaría, sobretot del bacallà. La presentació també és un dels forts, tot i que els preus, en aquest cas, van amb la qualitat, qui algo vol algo li costa. El servei és atent i agradable i és molt recomanable per a dinars en família. Cal dir que és un local petit, tot i tenir una àmplia zona pels nens, i és millor reservar si s'hi vol anar.

8.5
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
Anònim 07/04/2009

Un lloc sorprenent en quant a tècnica; Keigo barreja l'estil oriental amb el menjar català-mediterràni, aixo sí, amb uns resultats boníssims. El que també sorprén és que els preus no són gens excessius i s'hi menja en un ambient molt tranquil. També destacar el servei.

8.8
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 10   Ambient 8  
Anònim 06/04/2009

Al estar apartat de la ciutat l'entorn és un dels seus punts forts, tot i que el menjar tampoc s'escapa. Sobretot és un bon lloc on celebrar menjars de negocis, l'ambient i distribució ho corrovora.

8.3
Servei 8   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
Anònim 06/04/2009

Seguint la línea de la cadena Tagliatella, el entorn és molt acollidor i cuidat, la carta extensa i els plats molt bons. Un lloc on menjar italià amb bons resultats.

8.0
Servei 7   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
Anònim 06/04/2009

El menjar, casolà, és bo i acord amb el preu, a més a més l'entorn rústic i entre natura (tot i estar en una ciutat) ajuda al àpat.

8.0
Servei 7   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
Anònim 06/04/2009

Aquells a qui els agradin tant les torrades com la carna a la brasa estàn de sort; en aquest restaurant la cuina es molt bona, el servei acompanya, i el preu no podía ser menys, en definitiva, una bona elecció; sobretot si s’hi va en grup, ja que està perfectament adaptat.

8.0
Servei 7   Menjar 9   Qualitat/Preu 8   Ambient 8  
Restaurant Matsu

Restaurant Matsu

Sant Cugat del Vallès

Anònim 02/04/2009

Feia temps que no trobava algun restaurant japonès (on encara no hagués anat) on hi hagués menjar bo i de qualitat, i per fi l'he trobat! El local està molt ben decorat i amb gust, i tot el que vam menjar estava molt bo, amb produces frescos i de qualitat. I tot això per un preu més que raonable. I tant que hi tornaré.

8.5
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
Masia Can Borrell

Masia Can Borrell

Sant Cugat del Vallès

Anònim 02/04/2009

És una masia molt maca en plena naturalesa. Les seves carns a la brasa estan boníssimes! Però s'ha de reservar, perquè casi sempre és ple.

8.3
Servei 7   Menjar 9   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
Anònim 02/04/2009

Podriem dir que la relació qualitat-preu arriba al seu màxim exponencial en aquest establiment. Menjar bo, com de casa i a un preu asequible.

9.0
Servei 8   Menjar 10   Qualitat/Preu 10   Ambient 8  
Anònim 01/04/2009

És un bon restaurant de cuina castellano-lleonesa dins de Terrassa per anar a menjar. La decoració és molt maca i la terrassa preciosa. Recomano reservar abans d'anar-hi, ja que sovint és ple i t'has d'esperar. Totes les carns que tenen són boníssimes, he anat uns quants cops i cap plat mai m'ha decepcionat. El preu és un pèl elevat, però en relació al menjar jo ho pago amb molt de gust. El tracte dels cambrers és molt bo.

8.3
Servei 9   Menjar 9   Qualitat/Preu 7   Ambient 8  
Colmado 1917

Colmado 1917

Terrassa

Anònim 01/04/2009

Aquesta petita taberneta situada prop de la Rambla d'Egara destaca tant per la qualitat dels seus productes com pel caliu i la familiaritat que es genera dins el local. Tenen un gran assortit d'embotits i de formatges artesans dels Pirineus i d'Andorra, i bons vins a preus raonables. Recomano deixar-se assessorar pels amos. En aquest restaurant es pot fer un bon tapeig, i disfrutar d'un àpat informal. Jo mai n'he sortit amb cap decepció!

8.3
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 9   Ambient 7  
Anònim 31/03/2009

El local, petit però acollidor, net i tranquil, està perfectament acompanyat de la qualitat i quantitat dels seus productes, tots ells a un preu raonable. La carta consta d’una llista d’entrants per a tots els gustos, i tant si s’elegeix menú o a la carta, el resultat és satisfactori, tot envolt amb un tracte del servei molt bo. Sens dubte un bon lloc on menjar.

7.8
Servei 7   Menjar 9   Qualitat/Preu 7   Ambient 8  
Anònim 31/03/2009

Situat al Museu de la ciencia i técnica de Catalunya, aquest restaurant mereix una visita. A primera vista, l’ambient és idòni per l’àpat; interior acollidor, modern i espaiós, fins i tot amb disposició d’una terrassa per a l’estiu que ofereix unes bones vistes per acompanyar el menjar. En quant al servei rebut, cap queixa, junt amb els preus, en perfecte concordància amb la qualitat, doncs ens deixarà satisfets. A favor d’això està la carta, prou extensa i diversa.

7.8
Servei 7   Menjar 8   Qualitat/Preu 9   Ambient 7  
Anònim 31/03/2009

aquest és un dels restaurants que més m'agrada per anar amb un grup de gent. tenen una gran varietat d'amanides, i la carn a la brasa, sens dubte, és bonissima. la decoració del local, l'hi dóna un encant especial, que pocs restaurants aconsegueixen, i la relació qualitat-preu, no està gens malament.

8.5
Servei 8   Menjar 9   Qualitat/Preu 8   Ambient 9  
Braseria El Galliner

Braseria El Galliner

Cerdanyola del Vallès

Anònim 30/03/2009

La braseria el Galliner consta d’un servei atent, servicial i discret, junt amb un gran menjador acollidor de sostres de fusta i climatitzat. Això sí, l’únic inconvenient en quant l’ambient, són les taules properes a la zona infantil, les quals es poden convertir en un problema segons l’època amb la continua sortida i entrada de pares i nens. En quant al menjar, cal vigilar què es demana, ja que no tot pot satisfer les nostres aspectatives. Els segons i els postres, sobretot pastissos, sempre acostumen a ser el millor, així que tot i ser un bon lloc on menjar, cal saber que no ens sorprendràn gaire.

6.8
Servei 7   Menjar 6   Qualitat/Preu 6   Ambient 8  
Anònim 30/03/2009

Començant pel servei, el qual és correctíssim, és un dels punts forts d’aquest restaurant que s’ha guanyat el bon nom que té per tots els aspectes. Els preus són assequibles en relació a la calitat, ja que té un bon nivell gastronòmic, i les racions tampoc són escasses, com podría fer pensar al ser una cuina més aviat creativa. A més a més, recomano als interessats en el vi que visitin aquest lloc. Amants d’aquesta beguda, tenen al abast una llarga llista de vins a uns preus baixos, casi sorprenents tractant-se d’un restaurant; on per cert, la tria de vi es fa personalment de la bodega adjunta al menjador o ajudat pel maitre, el qual coneix a la perfecció els diferents tipus i fins i tot, es cuida de la temperatura adient de cada un d’ells. Pel que fa a l’entorn, és acollidor i tranquil, amb bona il·luminació, i amb la cuina junta al menjador principal, per als més curiosos; i, pels interessats, dos reservats.

8.5
Servei 9   Menjar 8   Qualitat/Preu 8   Ambient 9